Jaanuari tegemistest

Jaanuaris on tegeletud KÜ aastaplaanis olevate tööde ettevalmistamisega.

Esmajärjekorras on vaja teostada:

  • veevarustussüsteemi magistraaltorude vahetus keldris ( vanad torud umbes ja roostes)
  • “kangialuste” kohal olevate puidust rõdupiirete vahetus ( olemasolevad kõdunenud ja ohu allikaks inimestele )

Veesüsteemide vahetamiseks on hinnapakkumised võetud neljalt firmalt. 21.02.2013 a. toimuval juhatuse koosolekul valitakse siis neljast pakkujast 1 ettevõte töö teostamiseks.

Puidust rõdupiirete vahetamiseks on võetud hinnapakkumised kolmelt firmalt.

KÜ soov oleks kogu see rõdude puidust materjal tellida ühest tehasest, et mitte ehitajad ei peaks kusagil keldris põlveotsas neid värvima. Tehases on kogu tehnoloogia range kontrolli all ja sealt praaki välja ei lasta. Siiani on asi pidurdunud selle taha, et meie tellimuses olid mitu mittestandartse ristlõigetega prussi. Otsustame asendusvariandid ja saame tellimuse sisse anda.

Aasta alguses oli aktiviseerunud varaste töö. 11.01.-14.01.2013 a. varastati KÜ ventilatsiooniruumi keldrist Ergostomi hambaravile kuuluv kompressor. Oli lõhutud keldri metallukse lukustamiseks kasutatav Abloy lukk. Kompressor oli omakorda paigaldatud spetsiaalsesse raudkastu, mille uksel oli kvaliteetne ripplukk. Kangiga murti puruks metallkasti aas ikkagi varastati kopressor. Kohal käisid politseieksperdid ja uurijad. Teadaanded on väljas kõikide trepikodade infostendidel. Siiani elanikelt pole informatsiooni saanud. Juhatus on pidevalt tegelenud võlglastega.

Krt. 46/ 47 võlg aasta lõpus lähenes juba 1000€ – le. Peale seda , kui korteri kasutajale sai tehtud kirjalik hoiatus , langes võlg seisuga 01.02.2013 a. 615 eurole. Kokku oli korteriomanike võlg 01.02.2013 a. 1838€

Alates 01.01.2013 a. jõustus uus raamatupidamise sise-eeskiri. Vastavalt sellele on hooldus- ja halduskulud kulupõhised ning remondifondi ja renditulu raha saab kasutada vastavalt otstarbele. Maksekoormuste vähendamiseks on aga remondifondi korjatav summa aasta jooksul igakuiselt püsiv, 0,38 €/ m2 kuus.

 

Lembit Tekko

56451155

kutartutallinn@hot.ee

 


Comments are closed.