Oktoobri ja novembri tegemised

Oktoobris- novembris planeeritud tööd said üldiselt kõik tehtud.

Terasiitkrohvi parandus lõpetati oktoobris, teostas OÜ Santehmeks, tööde maksumus kokku 546 €

1. trepikoja avariilise veepüstiku nr. 4 vahetus toimus oktoobris. Kokku maksumus 492 + 482 = 974 €

4. trepikoja avariilise veepüstiku nr. 16 väljavahetus oli planeeritud oktoobrisse kuid krt. 46/47 omaniku vastuseisu tõttu sai tehtud novembri teises pooles. Kuna 46/47 korteriomanik keeldus veetorustikke avamast ( seinaplaatide eemaldamist ), siis vahetati püstiku torud krt. 37, 40 ja 43 ulatuses. Krt. 49 ei ole selle püstiku peal.

Käesolevaks aastaks avariiliste vee – ja küttesüsteemide püstikute vahetusi pole rohkem planeeritud. Detsembris on planeeritud alustada keldris asuvate veemagistraalide väljavahetusega vastavalt rahalistele võimalustele.

Oktoobris oli avariiline olukord maja ühekorruselise (end. panga hoone ) tiiva katusega. Kunagi varasematel aegadel oli eemaldatud katusel olevad 2 valguskuplit. Avade taastamine oli tehtud halvasti ja selletõttu tugevate vihmade korral algas vihmavee läbivool üürile antud ruumidesse. Katuse remontis OÜ Renomeister. Arve on nende poolt esitamata, sest eelnevate tööde osas on neile väikesed pretensioonid.

Käesoleva aasta jooksul peab veel teostama kõigis neljas trepikojas gaasitorustike remont. See on vajalik OÜ Inspecta kontrollaktis näidatud vigade kõrvaldamiseks .

Võetud pakkumised kolmelt gaasifirmalt, kõige soodsam oli OÜ Katlaexspert , tööde maksumus 450,60 €

 

Lembit Tekko

 


Comments are closed.